Team Breda Aviation

Herman Hendriks

Functie
Eigenaar / Accountable Manager / Flight Instructor

Ervaring
Herman vliegt sinds 1992 en hij heeft in 1998 zijn instructiebevoegdheid behaald. Sinds die tijd is hij altijd met veel passie fulltime vlieginstructeur geweest. Hij heeft gedurende deze periode veel ervaring opgedaan en mag dan ook in elke categorie les geven. Sinds 2008 is hij tevens eigenaar van de vliegschool.

Instructie bevoegdheden
LAPL/PPL/CPL/IR/ME/FI

Marcia Hendriks

Functie
Eigenaresse/Directeur

Ervaring
Marcia is opgegroeid op Seppe/Breda Airport en heeft vroeger al diverse bijbaantjes gehad op het vliegveld. Na haar studie Management Assistente is zij in 2003 wederom bij de vliegschool in dienst gekomen en sinds 2008 is zij samen met haar echtgenoot Herman, eigenaar van Breda Aviation. Marcia voert de managementactiviteiten uit binnen het bedrijf.

Jan Broeder

Functie
Flight Instructor / Safety Manager / Hoofd Theorie opleidingen (CTKI)

Ervaring
Jan is in 1996 op onze vliegschool gestart met zijn PPL, hierna heeft hij zijn Amerikaanse beroepsbrevet gehaald aangevuld met een Amerikaanse instructiebevoegdheid. In 2008 heeft hij tevens zijn Europese beroepslicenties afgerond. Jan is altijd ondernemer geweest maar sinds 2017 heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt en is hij fulltime instructeur bij onze vliegschool.

Instructie bevoegdheden
LAPL/PPL/CPL/IR

Carsten Oremus

Functie
Flight Instructor / Chief Flight Instructor

Ervaring
Carsten is begonnen met zweefvliegen in 1990, daar is zijn passie voor vliegen ontstaan. Naast zijn baan als servicemonteur in de meet- en regeltechniek is hij gaan studeren voor piloot en heeft hij veel vliegervaring opgedaan. Carsten wilde echter graag door in de luchtvaart dus na het behalen van zijn instructiebevoegdheid in 2016 is hij fulltime werkzaam bij Breda Aviation.

Instructie bevoegdheden
LAPL/PPL/CPL

René Geerts

Functie
Flight Instructor

Ervaring
Rene heeft zijn eerste brevet (PPL) behaald in 2001, daarna gevolgd door CPL en IR. De meeste vliegervaring heeft hij opgedaan tijdens zakelijke vluchten voor zijn eigen bedrijf door geheel Europa, uiteindelijk in 2018 gevolgd door de opleiding Flight Instructor. René vindt het erg leuk om mensen te coachen, te begeleiden tijdens de vliegopleiding en daarbij ook de parallellen te leggen tussen vliegen en management.

Instructie bevoegdheden
LAPL/PPL

Carola Tak

Functie
Baliemedewerkster

Ervaring
Carola is sinds 2008 werkzaam bij Breda Aviation als baliemedewerkster. Hiervoor heeft zij 15 jaar bij Etos drogisterij gewerkt. Naast haar gewoonlijke baliewerkzaamheden is zij tevens verantwoordelijk voor de inkoop.

Diana Wagemakers

Functie
Baliemedewerkster

Ervaring
Diana is vanaf 14 november 2001 werkzaam als baliemedewerkster bij de vliegschool. Begonnen bij International Pilot Academy, dat later Seppe Air Service werd en sinds januari 2015 verder is gegaan als Breda Aviation. Ze houdt zich vooral bezig met het klantcontact aan de balie en telefoon. Dit doet ze met veel plezier en ze hoopt onze klanten nog jaren van dienst te mogen zijn.

Nikki Hendriks

Functie
Administratief medewerkster

Ervaring
Nikki is de jongste van het team en heeft MBO bedrijfsadministratie gestudeerd. Naast haar werkzaamheden als baliemedewerkster, is zij tevens ondersteunend als administratief medewerkster voor het management.

Jenny Luijkx

Functie
Bedrijfsadministrateur

Ervaring
Jenny is al werkzaam in de vliegschool sinds de oprichting in 1988. Zij loopt dus al aardig wat jaartjes mee en werkt, ondanks haar vergevorderde leeftijd, nog steeds zo’n 2 dagen per week met veel plezier in ons team. Zij zorgt tevens voor de ‘bewaking’ want hondje Sammie is altijd bij haar.