Het gevoel dat je krijgt als je vliegt tijdens een proefles is een unieke ervaring. Hoog tussen de wolken, waar je volledig de controle hebt over het vliegtuig en met aan beide kanten een zicht dat oneindig lijkt te zijn, dat is een gevoel dat nooit zal vervelen.

Breda Aviation biedt u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een deskundige instructeur. 

Een vliegles is niet alleen leuk om mee te maken, het is ook nog eens een goed begin voor een opleiding tot sportvlieger of zelfs verkeers-vlieger. Het is eigenlijk de perfecte gelegenheid om te testen of piloot zijn iets voor u is.

 

Tijdens de vliegles mag u bijna alles zelf doen: opstijgen, bochten draaien, het luchtruim verkennen en zelfs de landing inzetten. Maar vooral genieten van het schitterende uitzicht. 

Het mag dus duidelijk zijn: een vliegtuig besturen is een spectaculaire belevenis.

Kent u iemand die er altijd al van heeft gedroomd om piloot te worden. Verras deze persoon dan met een cadeaubon! Of boek gelijk die proefles.

Cadeaubon

Nu boeken

Een vliegles vindt plaats in een 2-persoons vliegtuig. U ervaart hoe het is om zelf de stuurknuppel te hanteren, het uitzicht is spectaculair en u mag tijdens de vlucht bijna alles zelf doen. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Vliegles

  • Briefing voorafgaand aan de les.
  • 50 minuten vliegen met een 2-persoons lestoestel.
  • Na afloop van de cursus ontvangt u een vluchtcertificaat.
  • En wilt u doorgaan met de opleiding dan tellen deze minuten mee voor het vliegbrevet.

Tarieven

Vliegles voor 1 persoon:

  • 30 minuten € 150,-
  • 50 minuten € 215,-

Maximaal gewicht is 110 kg.
Landingstoeslag in weekenden en op feestdagen: € 7,50 per vlucht.

 

€ 215,- p.p.

Nu boeken

Staat u na de vliegles weer terug op de grond, maar bent u met uw hoofd nog helemaal in de wolken? Ofwel, bent u besmet geraakt met het beruchte vliegvirus? Dan is een introductiepakket voor vlieglessen echt iets voor u! 

Een introductiepakket geeft u de mogelijkheid om nader kennis te maken met het pilotenvak en is bovendien een uitstekende opstap naar een opleiding tot sportvlieger of verkeersvlieger. 

Introductiepakket vlieglessen

  • Briefing voorafgaand aan de les.
  • 5x 50 minuten vliegen met een 2-persoons lestoestel.
  • De-briefing na afloop van de les.
  • Een logboek waarin uw vlieguren officieel worden geregistreerd.

Maximaal gewicht is 110 kg.
 

€ 995,- p.p.

Nu boeken

Wilt u eens ervaren hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen en deze ervaring delen met een goede vriend(in)? Dat kan met de vrienden vliegles!

Vrienden vliegles

Voorafgaand aan de vlucht krijgt u beiden een briefing. Daarna stapt u samen in het vliegtuig en vliegt één van u naar vliegveld Midden-Zeeland. Na een kop koffie aldaar, mag de ander de vlucht terug naar Breda Airport maken.

Beide vluchten duren 30 tot 40 minuten en worden uiteraard begeleid door een ervaren instructeur. U mag dan ook bijna alles zelf doen! De instructeur zal u stap voor stap vertellen wat u moet doen. Kortom: Een unieke ervaring om samen met een vriend(in) te ondernemen en nog lang samen over na te praten!

Wilt u meer informatie over deze unieke vliegles met een vriend of vriendin? Neem dan vrijblijvend contact op. Of geef deze vlucht aan iemand cadeau!
 

€ 235,- p.p.

Nu boeken

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een rondvlucht of een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Rick Verhoeven, februari 2019:

Mijn eerste keer vliegen was niet iets om snel te vergeten. Vriendelijk ontvangen, een rustige en duidelijke uitleg gekregen en mocht erg veel zelf doen. Het was echt fantastisch. Hartelijk dank Louis!

Develien Buuron, januari 2019:

Wat een te gekke ervaring! ✈ Eerste vliegles achter de rug met instructeur Jan in een Tecnam G-GAEE. We hebben een mooie ronde gemaakt over o.a. Dinteloord, Stamperschat, Steenbergen, eiland Tholen, een deeltje Schouwen-Duivenland en toen weer terug richting Bosschenhoofd. ✈

Esther Basso, december 2018:

Voor mijn veertigste verjaardag had ik een proefles vliegen cadeau gekregen. De kennismaking met de instructeur was erg prettig. Ik kreeg volop de gelegenheid om vooral zelf te vliegen en dat was echt kicken. Kortom, een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou willen aanraden.

Noah den Haan, november 2018:

18 november proefles vliegen gehad super leuke ervaring! Je mag veel zelf doen wat ik niet had verwacht en je wordt goed geholpen! Super bedankt Breda Aviation voor deze ervaring. 

Marco Beekers, november 2018:

Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg heb ik een zeer leuke, leerzame vliegles gekregen en nu in overweging om door te gaan.

Laurens Bolt, november 2018:

Ik heb ontzettend genoten van mijn eerste proefles! De instructeur legt duidelijk en helder uit. Vanaf het eerste moment had ik al het idee dat ik het vliegtuig mocht besturen. Het was een echte ervaring. Zeker een aanrader als je denkt te willen vliegen!

Kees v/d Berg, november 2018:

Een eerste vlucht gemaakt met een geweldige René. Een geweldige ervaring en zeker een aanrader! Bedankt.