Op zoek naar een uitstapje voor uw klanten of uw personeels- of familiefeest dat écht origineel is? Of gewoon op zoek naar een inspirerend dagje weg met het gezin? Dan bent u bij Breda Aviation aan het juiste adres!

Onze vliegschool, gevestigd in de spectaculaire nieuwbouw op Breda Airport in Noord-Brabant, biedt een uitgebreid pakket aan arrangementen. Van luchtactiviteiten zoals rondvluchten met prachtige vergezichten tot een heuse vliegles in onze nieuwe Aquila met glass cockpit.

Of op de grond zoals een rondleiding in het Vliegend Museum en een bezoek aan de verkeerstoren. Dit alles is te combineren met een arrangement in restaurant De Cockpit of in onze uniek gelegen Boarding Room. Zo bieden wij verschillende activiteiten voor groepen van 10 tot 50 personen, zowel in de lucht als op de grond.

Uiteraard helpen wij u graag mee met het samenstellen van een programma. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Mail ons

Een jubileumviering, personeelsuitje of vergaderen in combinatie met een luchtvaartarrangement? Dat is mogelijk bij Breda Aviation in de uniek gelegen ‘Boarding Room’ met spectaculair uitzicht op de start- en landingsbaan van Breda Airport.

De ruimte is geschikt voor 20 - 50 personen en te huur in combinatie met een luchtvaart-arrangement. Denkt u hierbij aan rondvluchten, proeflessen, een bezoek aan het luchtvaartmuseum en nog veel meer activiteiten op ‘hoog niveau’. Naast het verzorgen van koffie, thee en water kunnen wij uw luchtvaartarrangement uitbreiden met diverse dranken, lunch en een diner. De catering zal verzorgd worden door Restaurant De Cockpit.

Vanaf het gezellige terras van de Boarding Room kunt u direct in uw vliegtuig stappen. Uw gasten kunnen de vluchtpassagiers onder het genot van een hapje en een drankje uitzwaaien. Vanuit de Boarding Room kunnen wij vluchten voor u verzorgen tot zo’n 50 personen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op of download onze brochure.

Mail ons

Brochure

Vliegend museum Seppe

Het museum is, zoals de naam al zegt, een Vliegend Museum. Bijna de hele collectie is luchtwaardig en is ook zeer regelmatig in de lucht te aanschouwen. Niet alleen in de regio, maar ook op vlieg evenementen in Nederland en daarbuiten. De moderne gemotoriseerde luchtvaart is nog jong en de geschiedenis ervan kunt u in het Vliegend Museum bekijken, van het prille begin tot nu.

De replica van de Wright Flyeris bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van de statische collectie net als de wereldberoemde de Havilland Tiger Moth, ontworpen als sportvliegtuig maar vooral bekend geworden als trainer. Het toestel in het museum werd gebouwd in 1939 en deze tweedekker straalt nog helemaal de romantiek van vroeger uit.

Er zijn ook combinaties mogelijk met andere activiteiten zoals een rondvlucht of een vliegles, lunchen of dineren in Restaurant De Cockpit en een vergaderarrangement in onze uniek gelegen Boarding Room.

Kijk voor meer informatie op de site van Vliegend Museum Seppe.

Café-Restaurant De Cockpit ligt pal naast de start- en landingsbaan van het vliegveld. Hier kunt u genieten van een welverdiend verfrissend drankje of een heerlijke lunch tussendoor. Ook kunt u de dag eindigen met een verrukkelijk diner!

De Cockpit ligt op de route van diverse prachtige fietsroutes en is goed te bereiken. Het restaurant beschikt over een invalidetoilet, een baby-verschoonruimte en ruime parkeergelegenheid. Voor de kinderen hebben zij speciale menu’s. Zelfs uw hond mag zich verheugen op het uitje en natuurlijk op een verfrissend bakje water.

Iedereen is welkom bij Restaurant De Cockpit.

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een rondvlucht of een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Skydive ENPC, augustus 2018:

Ons reüniefeest met 37 deelnemers in de Cockpit en in de Boarding Room was een groot succes. Zeer klantvriendelijk personeel. Het uitgebreide buffet in de Boarding Room viel bij iedereen in de smaak. Op speciale dieetwensen werd goed ingespeeld. Gemaakt afspraken werden perfect nagekomen.

De Boarding Room is zeer geschikt voor familie en vrienden- bijeenkomsten in besloten kring (eigen bar, toiletten én terras).

Antech Instruments, oktober 2018:

Het leek ons een goed plan om De Boarding Room te huren voor een seminar met als thema de analysetechniek welke wij verkopen aan grote industriële laboratoria. Kort gezegd: een schot in de roos. 

De Boarding Room is een unieke en mooie locatie, prima voorzieningen en prettige samenwerking met uw bedrijf en De Cockpit! “Zegt het voort” zal zeker voor ons gelden.

DRV Accountants en Adviseurs, juli 2018:

De Boarding Room is een prachtige, nieuwe en sfeervolle vergaderruimte met uitzicht op de landingsbaan van Breda. De ontvangst was erg goed geregeld met warme en koude dranken. Door het mooie weer hebben we ook gebruik kunnen maken van het terras wat uitzicht geeft op de stijgende en landende vliegtuigen. Het geeft een dynamische sfeer.

Al met al hebben we een prima dag gehad en ook nog kunnen genieten van een heerlijke lunch in de Cockpit. Bedankt voor de goede ontvangst!