Opleidingsvormen

Er zijn twee manieren van opleiden:

  • Geïntegreerde opleiding. Hier ga je eerst 8 maanden naar school om de theorie te leren, daarna volg het praktijkgedeelte.
  • Modulaire opleiding. Hier volg je de lesstof in modules, ofwel fases, waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. Je gaat dus gelijk vliegen.

Beide opleidingen bereiken hetzelfde resultaat, hebben een gelijke doorlooptijd (18-22 maanden) en voldoen beiden aan de Europese opleidingseisen.

Modulaire opleiding

Flight Academy Breda heeft gekozen voor de modulaire opleiding. Op deze wijze kunnen we flexibeler werken en de opleiding beter afstemmen op de individuele leerling.

Tevens krijgt de leerstof meer betekenis doordat theorie en praktijk hand in hand gaan. En je kunt gelijk datgene gaan doen waarvoor je bent gekomen: Vliegen.

Heb je al eens zelf gevlogen? Boek anders eens een proefles.

Nu boeken

 

Referenties

Rick Verhoeven, februari 2019:

Mijn eerste keer vliegen was niet iets om snel te vergeten. Vriendelijk ontvangen, een rustige en duidelijke uitleg gekregen en mocht erg veel zelf doen. Het was echt fantastisch. Hartelijk dank Louis!

Develien Buuron, januari 2019:

Wat een te gekke ervaring! ✈ Eerste vliegles achter de rug met instructeur Jan in een Tecnam G-GAEE. We hebben een mooie ronde gemaakt over o.a. Dinteloord, Stamperschat, Steenbergen, eiland Tholen, een deeltje Schouwen-Duivenland en toen weer terug richting Bosschenhoofd. ✈

Esther Basso, december 2018:

Voor mijn veertigste verjaardag had ik een proefles vliegen cadeau gekregen. De kennismaking met de instructeur was erg prettig. Ik kreeg volop de gelegenheid om vooral zelf te vliegen en dat was echt kicken. Kortom, een onvergetelijke ervaring die ik iedereen zou willen aanraden.

Noah den Haan, november 2018:

18 november proefles vliegen gehad super leuke ervaring! Je mag veel zelf doen wat ik niet had verwacht en je wordt goed geholpen! Super bedankt Breda Aviation voor deze ervaring. 

Marco Beekers, november 2018:

Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg heb ik een zeer leuke, leerzame vliegles gekregen en nu in overweging om door te gaan.

Laurens Bolt, november 2018:

Ik heb ontzettend genoten van mijn eerste proefles! De instructeur legt duidelijk en helder uit. Vanaf het eerste moment had ik al het idee dat ik het vliegtuig mocht besturen. Het was een echte ervaring. Zeker een aanrader als je denkt te willen vliegen!

Kees v/d Berg, november 2018:

Een eerste vlucht gemaakt met een geweldige René. Een geweldige ervaring en zeker een aanrader! Bedankt.