Heeft u uw eigen huis al eens vanuit de lucht bekeken? Of misschien vliegt u liever over de molens in Kinderdijk, de Biesbosch of Neeltje Jans. Dat alles is mogelijk met een rondvlucht vanaf vliegveld Breda Airport.

Tijdens de rondvlucht kunt u met maximaal 3 personen meevliegen. Kinderen mogen mee (wij adviseren vanaf 3 jaar) maar ook zij behoren een eigen zitplaats te hebben. Kortom, een spannend uitje voor het hele gezin waarbij u beslist uw fototoestel niet mag vergeten.

Onze vaste rondvluchtdagen zijn woensdag, zaterdag en zondag, graag wel vooraf boeken. Wilt u liever op een andere dag, dan bekijken wij voor u de mogelijkheden. Gelieve ook rekening te houden met de gewichten. Maximaal gewicht per stoel is 110 kg, totaalgewicht van de passagiers mag 240 kg bedragen. Vergeet u niet de legitimatiebewijzen mee te nemen.

Zoekt u nog een origineel cadeau voor iemand? Verras deze persoon dan met een cadeaubon! Ook leuk om een vlucht als relatiegeschenk te geven of om een rondvlucht met het personeel te maken!

Cadeaubon

Onderstaand hebben we wat voorbeeld rondvluchten voor u weergegeven. U kunt uiteraard ook uw eigen route samenstellen om bijvoorbeeld over uw huis te vliegen of om een luchtfoto van uw bedrijf te maken.

Wilt u hulp bij het samenstellen van uw vlucht, wij geven u graag ons advies.

Rondvlucht West-Brabant

Tijdens deze rondvlucht neemt de piloot u mee met een mooie rondvlucht over het West-Brabantse land. Deze tocht laat u de steden Willemstad, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda zien vanuit vogel perspectief.

De rondvlucht duurt ongeveer 30 minuten.

 

€ 180,- per vlucht

Nu boeken

Rondvlucht over de Biesbosch

Een rustgevende rondvlucht over de Biesbosch. Laat u tijdens deze 30 minuten durende vlucht verrassen door de mooie Brabantse natuur. U vliegt onder andere over Breda, de Amercentrale, de Biesbosch, Dordrecht, de Moerdijkbrug en Oudenbosch.

 

€ 180,- per vlucht

Nu boeken

Rondvlucht over Tilburg

Tijdens deze 45 minuten durende rondvlucht bekijkt u Tilburg, Breda, Oosterhout en Zevenbergen eens goed vanuit de lucht. Ga op zoek naar herkenningspunten zoals de Grote Kerk van Breda of de abdij brouwerij van La Trappe.

 

€ 255,- per vlucht

Nu boeken

Rondvlucht Kinderdijk

Tijdens deze 45 minuten durende rondvlucht vliegt u over de Moerdijkbrug, Dordrecht, Kinderdijk, Ridderkerk, Willemstad en Oudenbosch. Deze rondvlucht biedt u de kans om deze regio met historische steden eens van bovenaf te bekijken.

 

€ 255,- per vlucht

Nu boeken

Rondvlucht Rotterdam

Tijdens deze 1 uur durende wereldhaven rondvlucht laten wij u de haven van Rotterdam en de 2e Maasvlakte zien. U zult versteld staan over hoe groot de Rotterdamse haven eigenlijk is. We vliegen tevens over Hellevoetsluis, Willemstad en Oudenbosch.

 

€ 325,- per vlucht

Nu boeken

Rondvlucht over de Deltawerken

Tijdens deze 1 uur durende rondvlucht bekijkt u Oudenbosch, de Philipsdam, Renesse, Neeltje Jans, de Zeelandbrug en Steenbergen vanuit de lucht. Bekijk de bouwwerken die Nederland al decennia lang tegen het water beschermen vanuit de lucht en geniet van de prachtige vergezichten tijdens de vlucht.

 

€ 325,- per vlucht

Nu boeken

Wilt u graag zelf de lucht in en genieten van het uitzicht tijdens een rondvlucht? Bekijk dan onderstaand de tarieven.

Tarieven rondvluchten 2/3 passagiers:

Let op: U betaalt per vlucht, dus niet per persoon.

  • 15 minuten € 125,-
  • 20 minuten € 140,-
  • 30 minuten € 180,-
  • 45 minuten € 255,-
  • 60 minuten € 325,-

De rondvluchten worden gevlogen in een vier-persoonstoestel. Er is dus plaats voor drie passagiers.

Maximaal gewicht is 110 kg per persoon.
Totaal gewicht personen 240 kg.

Landingstoeslag in weekenden en op feestdagen: € 7,50 per vlucht.

Wilt u meer weten of direct een vlucht boeken bij Breda Aviation. Neem dan contact met ons op!

Mail ons

Nu boeken

Geef een vlucht cadeau!

Breda Aviation

Iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een rondvlucht of een vliegles cadeau!

Cadeautip

Zelf een vliegtuig besturen?

Breda Aviation

Wij bieden u de kans om zelf te vliegen tijdens een proefles onder begeleiding van een instructeur.

Proefles

Referenties

Tamara Vos, januari 2019:

Kado voor mijn vader gegeven, hij vond het geweldig! En wat een vriendelijke grappige leuke piloot hadden we! Top!!!

Frank, januari 2019:

Het zinkt nu pas in bij mijn vrouw dat ze het vliegtochtje gemaakt heeft. Met wat emotie dat we over Lage Zwaluwe konden vliegen. Dat doet haar veel. Super groot compliment aan Steven. Hij heeft geweldig netjes gevlogen en zijn oren waren niet alleen bij de toren, maar zeker ook bij zijn passagiers. Top vent. Dank voor alle hulp en de leuke ervaring voor mijn vrouw.

Fam. Meivogel-Yasar, december 2018:

We hebben een ontzettend leuke rondvlucht gehad met een hele vriendelijke piloot. Zeker een aanrader.

Addy Beerens, november 2018:

Fijne ontvangst met 'n kopje thee, zeer ervaren vriendelijke piloot, goede uitleg onderweg. Het weer was wat grillig maar desondanks een prachtige vlucht gehad!!  Rotterdam, Kinderdijk, Natuurpark De Biesbosch, Slot Loevestein en toen was het tijd om terug te gaan naar Breda Aviation. Voor herhaling vatbaar.

A.v.d. Wouw, oktober 2018:

Met Henk de lucht in was een bijzondere ervaring vooral omdat wij het cadeau hebben gegeven aan Ad die vroeger ook zelf een vliegtuig bij Seppe heeft gehad. We zijn gevlogen over bekende plaatsen met super goed zicht. Leuke piloot met duidelijke uitleg en is voor herhaling zeker de moeite waard.

Verstraten, oktober 2018:

Mijn moeder werd 80 jaar en heeft voor het eerst in haar leven gevlogen. Een geweldige aardige piloot waar wij allen zeer tevreden over waren. Wij willen dan ook onze complimenten voor de piloot zeker overbrengen. Het was de ervaring van haar leven bedankt voor de geweldige service.