Opening Boarding room

OPENING

In juli 2018 hebben wij onze Boarding Room geopend, een uniek gelegen vergader- c.q. feestlocatie op Breda International Airport met spectaculair uitzicht op de start- en landingsbaan.

De opening op 5 juli jl. was een gezellig happening. De catering werd uiteraard verzorgd door Restaurant De Cockpit en het feest werd muzikaal opgeluisterd door Berry Blue Eyes met zijn steigerhouten piano, geheel in stijl van de Boarding Room. Wat een sfeer creërt hij!

Benieuwd hoe onze Boarding Room eruit ziet? Bekijk dan onderstaand het fotoalbum van de opening. De prachtige foto's zijn verzorgd door Miranda Koevoets van Lightcatch Fotografie.


De inrichting van de Boarding Room is tot stand gekomen door:

- Styling: Marcia Hendriks (Breda Aviation)
- Meubelen: Dennis van Londen (VanLonden Steigerhout)
- Bestickering en wanddecoratie: Noud Horsten (Noud Horsten Reclame)
- Verlichting: Ad Geers (Geers Service & Lighting)


BOARDING ROOM

Heeft u een jubileumviering, personeelsuitje of vergadering en bent u op zoek naar een unieke locatie? De ‘Boarding Room’ van Breda Aviation is hiervoor de ideale gelegenheid met het spectaculair uitzicht op de start- en landingsbaan van Breda Airport.

De ruimte is geschikt voor 20 - 40 personen en uiteraard te combineren met een luchtvaart-arrangement. Denkt u hierbij aan rondvluchten, proeflessen, een bezoek aan het luchtvaartmuseum en nog veel meer activiteiten op ‘hoog niveau’. Naast het verzorgen van koffie, thee en water kunnen wij uw luchtvaartarrangement uitbreiden met diverse dranken, lunch en een diner. De catering zal verzorgd worden door Restaurant De Cockpit.

Vanaf het gezellige terras van de Boarding Room kunt u direct in uw vliegtuig stappen. Uw gasten kunnen de vluchtpassagiers onder het genot van een hapje en een drankje uitzwaaien. 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op of download onze brochure.

Mail ons

Brochure

Geplaatst op: 07-09-2018